Pågång hos oss!

Vi är med på lokala evenemang och har även egna aktiviteter. Här kan du läsa om vad som är på gång framöver och se när vår odling håller öppet. Välkommen till oss på Möllekulla Länsmansgård!

Potatisdag​

Den 31 oktober har vi potatisdag här på gården. Då finns det möjlighet att köpa vår KRAV-odlade potatis till förmånligt pris och detta år har vi 10 sorter att välja på. Vi ger dock inga garantier för att alla potatissorter finns kvar till försäljning denna dag. Vi säljer redan nu vår potatis i gårdsbutiken och det går även bra att beställa lite större mängder här på vår hemsida. Vi håller öppet lite längre denna dag 10.00-16.00. Välkomna!

Vill du beställa en större mängd potatis för att hämta innan för att vara säker på att få den sort du vill ha så kan du beställa det du vill ha här på vår hemsida. Här kan du beställa!

Beställ utsäde av vitlök hos oss!

Vi säljer ekologiskt utsäde för dig som vill odla egen vitlök. Plantera i höst, skörda nästa sommar. Plantera så sent som möjligt men innan det blir frost. I södra Sverige kan du sätta vitlök ända in i november-december.

 

Välj mellan två sorter:

Messidor: Denna vitlök är en pålitlig sort som alltid ger jämna och stora skördar. Mycket fin, mustig smak som gör den användbar i alla 

sammanhang. Flätbar med mjuk hals och svagt lila till vit. Skördas i mitten av juli och fram till slutet av juli. Större typ av vitlök med ca. 

10-15 klyftor. SLUTSÅLD!

Germidour: En vacker och högavkastande vitlök med mild men ändå fyllig smak. Perfekt för grill och ugnsbakning. Flätbar med mjuk hals och lila till lite vit. Skördas i mitten av juli och fram till slutet av juli. Större typ av vitlök med ca. 10-15 klyftor.SLUTSÅLD!

Sista dag för beställning är den 30 september. Kontakta oss på 

e-mail: info@mollekulla.se 

Pris: 35:-/vitlök (10-15 klyftor) och din beställning går att hämta upp hos oss i mitten av oktober. Vi kan även skicka den om du inte har möjlighet att komma till oss. Då tillkommer fraktavgift. 

Välkommen att hämta din beställning!

OBS! Slutsålt!

Att tänka på inför ditt besök hos oss när vi har aktiviteter!

Vad kul att du funderar på att besöka oss. Detta kan vara bra att tänka på:

  • Parkera på anvisade parkeringsytor. Det gör att det får plats fler besökare.

  • Möllekulla Länsmansgård är en rökfri anläggning. Tack för att du inte röker när du är hos oss.

  • Hundar är välkomna om de är kopplade.

  • Vi har toalett för besökare och det finns flera ställen där det går att tvätta händerna.

  • På gården finns det maskiner och utrymmen som inte är anpassade för barn. Håll därför barn under uppsikt.

  • Vi har sopsortering och vi förväntar oss att du som besöker oss är lika intresserad av att återvinna förbrukat material som vi.

  • Vill du ta med egen fika och sätta dig hos oss så finns det gott om ställen att sitta på. Ta med ditt eventuella skräp hem igen bara.  

Kontakta oss:

Möllekullavägen 127

294 93 Sölvesborg

info@mollekulla.seVi erbjuder:

- KRAV-certifierade grönsaker

- Hö och hösilage
- Ved 

- Betesputsning

- Unika produkter i gårdsbutiken 

Hitta till oss:

Ni hittar oss mitt emellan Sölvesborg, Olofström och Karlshamn utmed väg 15.   

Tryck här så hittar du oss på kartan! 

© 2019 Möllekulla Länsmansgård. All rights reserved.