top of page
IMG_3397.jpeg

Gårdsbutiken

I vår gårdsbutik hittar du våra egenodlade ekologiska och KRAV-certifierade grönsaker från säsongen. Alla grönsaker som vi säljer hos oss är våra egna och "härodlade" hos oss på Möllekulla.

Öppettider under vintern:

Fredagar 13.00-17.00

Lördagar 10.00-14.00

Självbetjäningen har stängt under vintern men öppnar till våren igen.

Under odlingssäsongen finns bl.a. dessa grönsaker: mangold, blomkål, bladgrönt, övrig sallad, gröna färska kryddor, morot, potatis, vitlök grönkål, palsternacka, rotselleri, lök, jordärtskockor, gurka, sparris och tomater. Hos oss hittar du alla dessa grönsaker i många färger i varianter och allt är KRAV-odlat.

 

I maj till juli finns det KRAV-certifierade jordgubbar. Vi har även ett utbud av ayurvediska produkter, kryddor, torrvaror som mjöl och bönor, juice och härliga yogamattor. Vi har egenodlade kryddor i kruka och honung från våra egna bin. Vi säljer ekologiska och KRAV-certifierade produkter från Kung Markatta, Saltå Kvarn, Pukka, YogiTea, Veda Lila, Warbro Kvarn, Wermlands Bovete och Fagraslätt som samarbetar med Nordisk Råvara.

Vi har även ett utbud av trädgårdsprodukter som krukor, trädgårdsverktyg och vattenkannor. Vi väljer de produkter som ska säljas i butiken med omsorg så dessa produkter är av bra kvalité och på trädgårdsverktygen lämnar vi 5 års garanti. 

Håll utkik på hemsidan och på vår Facebooksida och på Instagram för aktuella uppdateringar av vad som finns i gårdsbutiken. Vill du inte missa uppdateringar från oss så prenumerera på vårt nyhetsbrev. 

Hos oss kan du betala kontant, med kort och Swish. Vill du fråga oss något så går det bra att göra detta genom att maila på butik@mollekulla.se 

 

Välkommen till oss!

bottom of page