OTs0tEqHT4+y8Y24yU+q%A.jpg
fullsizeoutput_15ec.jpeg
l9BwO88RRoOrgdVS+Cpwog.jpg

Möllekulla Gårdsbutik - KRAV-certifierad

 

På gården finns en gårdsbutik där du hittar våra egenodlade ekologiska KRAV-certifierade grönsaker från säsongen. Alla grönsaker som vi säljer hos oss är våra egna och "härodlade" hos oss på Möllekulla.

Öppettider under hösten:

Fredagar 13.00-17.00

Lördagar 10.00-14.00

Självbetjäningen har öppet:

Alla dagar 9.00-20.00

Under odlingssäsongen finns bl.a. dessa grönsaker: mangold, blomkål, bladgrönt, övrig sallad, gröna färska kryddor, morot, potatis, vitlök grönkål, palsternacka, rotselleri, lök, jordärtskockor, gurka, sparris och tomater. Hos oss hittar du alla dessa grönsaker i många färger i varianter och allt är KRAV-odlat.

 

I maj till juli finns det KRAV-certifierade jordgubbar. Vi har även ett utbud av ayurvediska produkter, kryddor, torrvaror som mjöl och bönor, juice och härliga yogamattor. Vi har egenodlade kryddor i kruka och honung från våra egna bin. Vi säljer ekologiska och KRAV-certifierade produkter från Kung Markatta, Saltå Kvarn, Pukka, YogiTea, Veda Lila, Warbro Kvarn, Wermlands Bovete och Fagraslätt som samarbetar med Nordisk Råvara.

Vi har även ett utbud av trädgårdsprodukter som krukor, trädgårdsverktyg och vattenkannor. Vi väljer de produkter som ska säljas i butiken med omsorg så dessa produkter är av bra kvalité och på trädgårdsverktygen lämnar vi 5 års garanti. 

Håll utkik på hemsidan och på vår Facebooksida och på Instagram för aktuella uppdateringar av vad som finns i gårdsbutiken. Vill du inte missa uppdateringar från oss så prenumerera på vårt nyhetsbrev. Fyll i din anmälan på välkomstsidan.

Hos oss kan du betala kontant, samt med kort och Swish. Vill du fråga oss något så går det bra att göra detta genom att maila på: butik@mollekulla.se 

 

Välkommen till oss!