top of page

Anmäl dig till årets odlingskurs!

Vill du lära dig hur det är är odla härliga grönsaker utan gifter, utan att gräva om odlingsbäddar, odla på ett lättare sätt och med omtanke om dig själv och naturen? Då är detta en kurs för dig.


Under 8 månader och vid 11 tillfällen kommer vi att träffas för att så, prata om jordhälsa, plantera ut plantor av grönsaker och blommor. Vi kommer att täcka in ämnen som ”no-dig”, permakultur, kompost, självhushållning, bygga odlingsbädddar, ekosystemtjänster, blommors betydelse i en grönsaksodling och återbruk. Kursen omfattar en odlingssäsong från vårsådd till höstförberedelser. Det blir fokus på odling på friland men odling i kallväxthus kommer att ingå som en del i kursen. Teori varvas med praktiskt arbete och vi här på Möllekulla delar med oss av våra bästa odlingstips. Du får även följa vår verksamhet under en säsong och vår livsfilisofi. Du kommer att få en ny syn på naturen omkring dig.


Kursstart är den 30 mars och sista kurstillfälle kommer att vara den 8 oktober. Kursträffarna kommer att vara utspridda på torsdagar under säsongen med undantag för två söndagförmiddagar. Det blir uppehåll under sommaren. All undervisning sker utomhus.


De grönsaker och blommor som odlas under kursen kommer att följa med deltagarna hem så att de kan förvandlas till härlig mat. Fröer och material ingår i kurspriset. Du som deltagare får tillgång till vår digitala utbildningsplattform där material och information kommer att läggas upp.コメント


bottom of page