top of page

Vi är åter med i REKO-ring Karlshamn.

Under 2022 tog vi en paus med att sälja våra grönsaker genom REKO-ringar. Nu finns vi med igen. REKO-ringar är ett bra sätt för oss matproducenter att sälja direkt till kund utan mellanhänder. Som kund kan du välja att köpa av en stor mängd av producenter som alla träffas på samma ställe vid ett bestämt tillfälle för att lämna ut de varor du som konsument har beställt.


Vi kommer främst att sälja genom REKO-ringen i Karlshamn. Det kan möjligen vara så att vi säljer på andra ställen som ligger nära oss lite längre fram i år. Vi kommer inte att kunna erbjuda hela vårt grönsakssortiment när vi säljer genom REKO så vill du handla av hela veckans skörd får du fortfarande komma till vår gårdsbutik. Aktuella öppettider hittar du alltid längste ner på vår hemsida eller under fliken "Gårdsbutiken".


För att handla i en REKO-ring så behöver du ha Facebook. Där ligger de ringar som finns i Blekinge uppe som grupper. Du hittar enkelt grupper om du söker på REKO-RING och sedan det ortsnamn du vill handla på. När du hittat en ring går du med i gruppen och kan beställa från de leverantörer som lägger upp sina annonser där.

Här är en länk till gruppen för Karlshamn: https://www.facebook.com/groups/rekokarlshamn


Andra grupper som du kan hitta i Blekinge är t.ex. Karlskrona, Ronneby, Sölvesborg och. Olofström.


Hoppas att vi ses på REKO i Karlshamn!Comments


bottom of page