466FB8A1-6304-47E9-8865-0893FB3FFC2B.jpeg

Välkommen hit!

Möllekullas gårdsbutik

Vår fina gårdsbutik har öppet året runt. Den är fylld med ekologisk mat och mycket annat kul. Varmt välkommen att besöka oss!

Öppettider under hösten:

Fredagar 13.00-17.00

Lördagar 10.00-14.00

Ekodag hos oss lördagen den 24 september

och guidade visningar av vår odling sker kl. 10.30 samt 12.30. 

Visningarna är gratis och ingen förbokning behövs.

Välkomna! 

 

I gårdsbutiken hittar du våra KRAV-grönsaker som odlats på gården, ekologiska matprodukter och många andra fina saker som sliter mindre på naturen. 

Läs mer om gårdsbutiken här!

Självbetjäning

Vi har en självbetjäning som har öppet alla dagar 9.00-20.00. Just nu hittar du våra nyskördade grönsaker. Just nu finns det bland annat potatis, gul lök , vitlök och bladgrönsaker. Betalning sker med Swish. Välkommen att titta in!

Beställ grönsaker och plantor, hämta upp i vår gårdsbutik

På vår hemsida kan du förbeställa grönsakskassar, växtmaterial och plantor. Vi uppdaterar vårt utbud över säsongen. Välkommen att ta en titt på vad som finns tillgängligt just nu. 

Här kan du förbeställa!

Köp hönsägg

Vill du få tag på bra hönsägg? Nu kan du enkelt boka ägg hos Skogsbrynets Permakultur och hämta upp i vår gårdsbutik. Bra va?

Läs mer om att beställa här!

Skogsbrynets Permakultur Facebook

Skogsbrynets Permakultur Instagram

Kommande aktiviteter

Vi har ett antal aktiviteter under hösten. Kom och besök oss under september då det finns flera tillfällen. 

Läs mer om vad som kommer framöver här!

Hö och halm

I juli skördade vi vårt skulltorkade hö och det finns möjlighet att boka upp sig på hö inför vintern. Från och med september finns kornhalm i småbalar och rundbalar. Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att köpa foder av oss.

Läs mer om vår foderodling här!

ÄGG!

Just nu: beställ
vitlöksutsäde!
Ekodag på Möllekulla
24 september!

KRAV-certifierad gårdsbutik och odling!

Vår ekologiska grönsaksodling är KRAV-certifierad. Hos oss kan du bara köpa grönsaker som växt här på Möllekulla, vi säljer inte andras grönsaker. För oss är det viktigt att veta att det vi säljer har växt och bidragit till vår jord på ett bra och hållbart sätt. Vi säljer våra grönsaker i vår KRAV-certifierade gårdsbutik men även direkt till restauranger och matförädlare. 

Vill du veta mer om att köpa grönsakerna så läs här!

REKO-Ring

I mån av tid är vi med på REKO-Ringar i Karlshamn. Här kan du som vill handla direkt av en matproducent hitta varor att köpa. Hitta REKO-Ring Karlshamn på Facebook:

REKO-Ring Karlshamn

Potatis

Den första tidiga potatisen sätter vi redan i april för att kunna skörda de första till midsommar. Vi odlar mellan

10-15 olika sorters potatis varje år. Vi skördar den första  potatisen under sommaren för att förse vår gårdsbutik. I september har vi skördat den sista potatisen och då går det bra att beställa större mängder på vår hemsida och hämta i vår gårdsbutik. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa när vi öppnar upp för att ta emot beställningar.

Här kan du beställa potatis och annat!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!

Bli volontär!

Vi tar hjälp av volontärer, lokalt som från hela värden. Våra volontärer kommer främst via WWOOF och är här under en längre tid. Vill du som bor i närheten av oss komma och vara med vid enstaka tillfällen så kan du anmäl dig som volontär direkt till oss. 

Vet du inte vad WWOOF är, så läs mer här!

För dig som vill lära dig mer om ekologisk odling och hur det är att odla under större delar av året så går det bra att anmäla sig som volontär hos oss. Vi har under året dagar då vi gör större arbeten i odlingen och då finns det tillfälle till att delta för att se hur vi odlar. Det kan vara hela eller halva dagar beroende på väder, årstid och vad vi behöver göra. Anmäl ditt intresse så hör vi av oss när det är dags för volontärdagar. 

Ja, jag vill bli volontär!

Tack för att du vill bli volontär hos oss! Vi hör av oss!

Följ oss på Facebook och på Instagram!

Följ med på vad som händer hos oss och vad som finns i vår gårdsbutik och på gården.